Nyheter

Rensning cykel- och barnvagnsförråd

Hej grannar,

Cykel- och barnvagnsförrådet är nu överfullt och vi ser att det finns många oanvända cyklar samt annat i detta förråd. Under vecka 35, (29 aug - 4 sept) kommer föreningen att genomföra en rensning för att göra förrådet mer tillgängligt för cyklar och vagnar som används.Alla cyklar (och pulkor/snowracers mm) kommer att märkas upp innan den 16 aug med en synlig märklapp på styret eller annan lämplig plats. Pulkor som legat utanför förrådet (under balkongen) har även flyttats in.

Du som medlem behöver aktivt gå ner och ta bort märkningen innan 29 augusti. Cyklar som används aktivt skall stå i cykelförrådet, andra cyklar bör förvaras i lägenhetens källarförråd. Pulkor/snowracers skall förvaras i egen balkong/källarförrd, ej i cykel-barnvagnsförrådet, under balkongen utanför förrådet eller i trapphus.

Omhändertagna cyklar kommer att förvaras i 6 månader. Därefter fotograferas de och anmäls till polisen som hittegods. Detsamma gäller pulkor/snowracers/kickbikes mm.

Om du av någon anledning inte har möjlighet att se över cykelförrådet innan den 29 augusti, kommer cyklar mm finnas tillgängliga under 6 månader från den 4 sept. Kontakta Lisette Lillo Fagerstedt på 0761-347539 om du vill se över det som är kvarglömt under denna period.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen