Nyheter

Nyhetsbrev Pärmen 2024-06-04

Hej alla kära grannar!

Vill bara passa på och säga att det här underbara vädret verkligen gör det till en glädje att bo i vår fina förening! Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är perfekt att spendera tid ute i det gröna och på vår gård. Tänk gärna på plocka undan ev. sparkcyklar och samt andra föremål från gången så man inte snubblar på dem på väg ut i solen! Cyklar parkeras bäst nere i cykelförrådet.

Till de som undrat hur styrelsen kommer fungera kan vi berätta Styrelsen igår hade ett konstituerande möte, där det bestämdes att Pentti Molander blir SO, Oscar von Konow träder in som Kassör och Magnus Blom som Sekreterare.

I övrigt har vi fortfarande problem med blippsystemet där en tillfällig kod som vi tidigare skickat ut alltjämt fungerar.

 Vi vill även passa på att önska vår nya grannar Familjen Eilenberg välkomna in i Föreningen.

Gällande motionsrummet skjuts denna investering på framtiden då renoveringen av källaren blivit ett mer fokuserat område och budgeten är begränsad.

 Vi vill även passa på att flagga för ett nytt koncept där föreningen har en gemensam städdag. Syftet med städdagen är att:

  • Städa gemensamma utrymmen som källare, pigtrappor etc.
  • Förbättringsarbeten efter förslag ifrån alla oss
  • Erbjuda medlemmar möjligheten att slänga sina osorterade grovsopor från ex. källarförråd
  • Träffas och umgås

Lördag 31/8 och söndag 1/9 kommer man som medlem ha möjlighet att ställa ut sina grovsopor i rimlig ordning på innergården för bortforsling av entreprenör 2/9, alternativt slängas direkt i en container ute på gatan. Medlemmar deltar såklart efter egen förmåga. Förslag på förbättringsarbeten till städdagen mottages tacksamt i enskilt mail till någon i styrelsen.

Så boka in städdagen i era kalendrar. Mer information kommer någon vecka innan.

Bästa hälsningar

Nya Styrelsen